Nieuwe projectvideo: Nunner Logistics Helmond

Locatie: Gerstdijk – Helmond
Opdrachtgever: Next-Level Helmond BV Eindhoven
Architect: Van der Sande Bladel & Olieslagers Nieuw Bergen (L)

Nunner Logistics breidt zijn distributiecapaciteit in Nederland uit. Het inmiddels gerealiseerde distributiecentrum en tevens hoofdkantoor voor de logistieke dienstverlener is gebouwd door Bouwbedrijf van Schijndel te Geffen.

Het distributiecentrum is ontwikkeld door Next Level Development op het industrieterrein BZOB in Helmond en kent een omvang van 15.000 vierkante meter. Het bedrijfspand is gecertificeerd met het BREEAM Very Good label.

Concrete International heeft voor dit project een mooie bijdrage mogen leveren voor het leveren en monteren van cellenbeton wandelementen uitgevoerd als brandwanden en heeft zo ook de engineering verzorgt voor de geleverde en gemonteerde geïsoleerde prefab betonnen Sandwichelementen.

Het betreft hier de geïsoleerde buitengevels Rc > 4,50 met een elementhoogte van 3185 mm uitgevoerd in een natuurstenen granulaat Porfier Blauw 8/12+1% zwart. De samenwerking met Bouwbedrijf van Schijndel is zeer prettig en professioneel verlopen inmiddels hebben we ook de Nieuwbouw van een bedrijfspand voor Knauf Insulation te Gilze Rijen naar tevredenheid afgerond.

Benieuwd wat Concrete International voor u kan betekenen?