Nieuwe projectvideo: Bedrijfsunits Nudepark II – Wageningen

Locatie: Lawickse Allee, Bedrijventerrein Nudepark II – Wageningen
Opdrachtgever: De Vallei Ontwikkeling B.V. – De Klomp
Architect: AGB van DIJK Veenendaal

In de Gelderse gemeente Wageningen wordt naast het huidige Nudepark I plan II gerealiseerd. Nudepark II biedt ondernemingen op het gebied van (detail)handel, ambacht en industrie alle ruimte om hun ambitie vorm te geven.
Bedrijven kunnen hier profiteren van de sterke economische positie van zowel de gemeente als de regio en de gunstige ligging. HG Montage uit Kootwijkerbroek realiseert hier bedrijvenunits in een groene werkomgeving.
De units maken onderdeel uit van twee fraai ontworpen gebouwen waarvan Fase I inmiddels is gerealiseerd en Fase II inmiddels opgestart is. Deze moderne bedrijfsunits kunnen multifunctioneel gebruikt worden als showroom-, kantoor- en /of bedrijfsruimte.

Concrete International levert voor dit project de massieve prefab betonnen wanden dik 140 mm ten behoeve van de unit scheidende wanden met een brandeis van 60 minuten. De prefab betonnen wanden worden gestapeld uitgevoerd, waarbij de onderlinge verbinding is uitgevoerd middels een tand & groefverbinding wat het stapelen vereenvoudigt en het bouwtempo ten goede komt. De prefab betonnen elementen zijn door HG Montage in combinatie met de staalconstructie gemonteerd. Ook de verdiepingsvloeren van de units uitgevoerd in 200 mm dikke voorgespannen kanaalplaatvloeren zijn geleverd door Concrete International.

Benieuwd wat Concrete International voor u kan betekenen ?